Välkomna till

Vi har en ny Tollarträff på gång så den 7/6 träffas vi på Attila och som vanligt kör vi blandad kompott vad man vill göra allt från rally, lydnad, agility, apportering etc. Så kom och aktivera era hundar! Och som valigt träffas vi kl. 10.00 med medhavd fika.

Välkomna!

 

 

Den 20/5 var vi i Kolsva och hämta denna lille juvel. Viking som han ska kallas ägs av mig och Emma. Han kommer att bo och tränas av Emma och jag får vara dagmatte åt honom. Med denne valp får jag tillbaka av min egen linje från min stamtik Ebba följd av Dejsy, Hulda, Cole, Vilja och så Viking. Hans stamtavlenamn är Racertass Right On Target Captain. Ska bli så kul att följa han utveckling som nu på dag två är en lugn harmonisk och framåt valp.

 

Svea och Tyra vid sjön

Valpar väntas förhoppningsvis mellan

BellaNova´s Spelevinkan Svea och SE VCH, NO VCH WestCoast Tollers Poseidon

Mer om detta kommer ni till längre ner på sidan.

 

 

Den 29/5 och nu är det ca 2 veckor kvar.  Så det blir kortare promenader och mycket lugnare aktiveringar, framförallt nu när det är varmt.

 Men det är bara fortfarande att hålla tummarna att allt går bra till slutet, för mycket kan hända under vägen och inget är givet. Och jag tar inte ut något i förskott. Är inte pessimist utan realist, man ser, vet och hör alldeles för mycket om alla tokigheter som kan infinna sig.

 

Planerad kull valpar  Kull 15 är nu uppdaterad

 

Tollarspecialen 2019

 

 Aktivitetsträff            uppdaterad 31/5 2020

 

 Avelshundar   uppdaterad 1/6 2020

 

Våra Hundar  uppdaterad 11/8 2019

 
   

 Välkomna till mig och Göran på Hundskallet´s Kennel!

Vi har haft Nova Scotia Duck Tolling Retriever sedan 1993, och fött upp Tollare sedan 1996. Vårt mål är att föda upp friska, arbetsglada och jaktligt dugliga hundar. Vill du veta mer om oss, Tollaren som hund, våra hundar etc. som du inte får svar på när du tittat runt här så är du varmt välkommen att ringa eller på annat sätt ta kontakt med oss. Och när Du har kikat runt lite lämna gärna ett avtryck i Gästboken - roligt att se att just Du varit här!

Webbmastern till den här sidan är Lena Gustafsson Bondstorp, och är min ständiga support till det jag gör här. 


Hundskallets Kennel, Beth Solhester 1  562 91 Månsarp

T
fn
070-6330989 E-post solgerd.hansson@gmail.com