Bilder från Valpköpare

sida 2
 

De här bilderna på dessa sidor har jag fått av mina valpköpare. På det markerande namnet kan man gå in på Tollardata och läsa mer om hunden.

De små bilderna kan man klicka på till större format. Av bekvämlighet kommer nu bilderna endast en gång, då det tar för lång tid att plocka upp varje bild två gånger och sedan leta upp dem för överföring. Telia har inte gjort programmet smidigare!

Vill du låna någon bild, hör av dig till mig först!

Sidorna är nu omgjorda och satt i kullordning

Här nedan finns kullarna H I J K L

 

H-kullen

Hundskallet´s Hildur. Bexa bodde först i Horn och då tillsammans med Nova som finns under B-kullen. När Nova gått bort flyttade Maria och Bexa till Umeå och 2014 flyttade Liisa till Umeå. Mer bilder på Liisa finns under L-kullen. Den 13 maj 2015 var det dags för Bexa att göra sin sista vandring. Kvar hos Maria är nu Liisa.

 

 

Hundskallet´s Herta (Simba) bor med sin familj på Lidingö som består av matte Rebecka och husse Joakim och hon har fullt upp med "små hussarna" Leon och Nicholas.

Julen 2014 ytterligare bilder på Simba som nu är 11,5 år mår mycket bra.

En bild av Simba som här är 13,5 år. Pigg och alert men hör inte så bra.

 

 

Hundskallet´s Holger "Jack" bor i Vetlanda med familjen Allan Persson, och det är Sören som har försett mig med dessa bilder.

Jack fick sluta sina dagar den 19 augusti 2011.

 

I-kullen

Hundskallet´s Ivar af Zack. Denna pussglada Ivar som bor hos sin matte Anna Melakari i Uppsala, och det har han gjort sedan 2007. Ivar bodde hos oss först och av två olika anledningar flyttade han hem till Anna. Dels för att Anna inte kunde ha en valp igen efter att hennes Floppy hastigt gått bort, och dels för att Ivar behövde mer träning än vad Emil fixade. Och Anna har nu fixat till Ivar till att vara en duktigt apportör bl a. Anna har tagit bilderna. Ivar har också haft en kull valpar på Vattubrinkens Kennel. Ivar har också fått en stor familj, både en husse och två småhussar och ett gäng labradorer och bor i Stora Sundby.

  Ivar 10 år

Ivar 11,5 år

 

Hundskallet´s Igor af Zack som kallas för Sudden bor utanför Malmbäck tillsammans med matte Sandra Lindahl, husse Nicklas och en liten minihusse som heter Alfred, samt två clumberspaniels. Av Sandra har jag fått två bilder från, nr tre o fyra hade jag själv sedan tidigare. Tyvärr så fick Sudden sluta sina dagar i September 2012

 

På dessa bilder här nedan är det Hundskallet´s Ina af Zack som poserar eller Molly som hennes tilltalsnamn är . Molly som bor med sin familj i Gagnef. Dessa härliga bilder har jag fått från matte Kristina Ericksson.

 Molly 10 år 2015

 

Hundskallet´s Inez af Zack bor med sin familj Bertilsson i Gränna som består av Rose-Marie, Uno, Erik och Elinor som skickat bilderna till mig. Den 20 februari 2015 fick Inez vandra över regnbågsbron.

 

J-kullen

 

Detta är då Cole, Teresia Petterssons lille prins som hon själv kallar honom. Hundskallet´s Vårvarma Julle . Cole bor nu ensam med matte och lillmatte sedan Aussien Nova gick bort i februari 2013. Efter mycket flyttande är de nu tillbaka till "ursprunget" och det är utanför Västerås. Mycket har hänt sedan Teresia hämtade sin lille prins 2007. 2012 födde Teresia mitt lilla barnbarn Freja och jag är så stolt över att vara farmor till denna härliga tjej. Tyvärr fick Cole somna in den 12 maj 2016 efter en olyckshändelse. Cole har haft två kullar, en på BellaNovas och en på RiverDucks. Från den sista kullen har Teresia och hennes mor Vilja efter Cole som är en lovande tik.

Cole tillsammans med Freja och sin dotter Vilja

   

 

 

 Hundskallet´s Vårvarma Jaffa kallas Elsa och bor med matte Linda Knutsson i Palsbo utanför Bondstorp. Där bor också katten Elvis och och nu dottern Klara. Fler bilder på Klara finns under K-kullen. Att Linda är duktig med hund visste jag, men nu har hon bevisat att hon klarar av kameran också - när hon bara fick ut bilderna därifrån.

Hamiltonstövaren Zita jagar nu på de evigt gröna ängarna tillsammans med Elvis.

En ny kisse vid namn Harry busar nu med Elsa och Klara.

 

 

Hundskallet´s Vårvarma Jalle. Av matte Camilla har jag fått dessa bilder på Jalle, som bor i Karlstad med hela familjen Sandberg, husse Magnus och tre "små" hussar.

 

De här bilderna har kommit från matte Marie Bååth, och Ozzy bor i Frufällan med matte förstås, husse Roger och killarna Hampus och Daniel. Hundskallet´s Vårvarma Jotte är väl det namnet han inte kommer på.

 

Hundskallet´s Vårvarma J-son, bor i Göteborg med familjen Ulrika och Thomas Lehrman och "lillmattarna" Frida och Emma. Lite för tidigt fick Jison somna in den 17/2 2017.

 

Den här killen bor med sin familj utanför Jönköping med matte Lena och husse Niklas och så "småmattarna",  Abrahamsson är efternamnet. Den poserande hunden heter Hundskallet´s Vårvarma Jack, och han kommer alltid när man ropar Jack!

 

K-kullen

 

Hundskallet´s Lord Konrad som till vardags kallas Malte bor tillsammans med Tollaren Moltas, matte Catharina Anderberg och husse Stefan Svensson. På vinter bor han i Värnamo och på sommaren "på landet" med sjöutsikt och med stor inhägnad trädgård att rusa runt i. Saker och ting förändras och rätt som det var var det sjöutsikt för jämnan! Men i juli 2015 fick Moltas, Maltes kompis somna in. Livet går vidare och i oktober 2015 flyttade så Nisse in till sin morbror i Hånger som är Hundskallet´s Höstklara Nisse, fler bilder på Nisse under N-kullen

  

Hundskallet´s Lady Klara bor med mamma Elsa katten Harry och så förstås matte Linda Knutsson i Palsbo utanför Bondstorp. Och med både mor och matte lär väl fostran bli perfekt..... Fler bilder på Elsa finns under J-kullen.

 

 

  

   

Hundskallet´s Lord Knut som till vardags kallas för Knutte och som bor med matte Kaija Koskinen i Fellingsbro. Knutte har många lekkompisar och bl a mattes dotter Mirella med Tollaren Curry och det är Mirella som står för bilderna. Knutte kommer också att visa upp sig i Finland när han är färdigvacc. för det. Nu 2014 finns Knutte på FB och därifrån får jag nu bilder från hans matte. Nämnas också att Mirellas Curry ej längre är i livet.

Knutte 2017

 

L-kullen

 

Hundskallet´s Snökalla Ludde kommer inte på det namnet men däremot om familjen ropar Leo då kommer han. Familjen består av Lina och Peter Rahm med barnen Tilde och Noel och de bor i Vadstena.

Hundskallet´s Snökalla Liisa. Liisa flyttade till Maria i Umeå i mars 2014 där hon har fått ett mycket bra liv eftersom hon inte klarade av "flocklivet" och att bemästra sina rädslor. Maria har gjort ett fantastiskt jobb och Liisa fungerar nu bra i de flesta situationer. Lever nu ensam med Maria sedan Bexa blev en änglahund. Mer om Bexa under H-kullen.

             

Hundskallet´s Snökalla Loffe bor i Jönköping tillsammans med Linda Lagerstrand och maken Anders Ottosson samt två schäfrar som heter Stella och Chifen. Linda och Anders tar många härliga bilder och fångar in ögonblicken. Loffe har också fått en minihusse 2016 och efternamnet har blivit Ottostrand.

 

 

 

Tillbaka till Galleri eller Tillbaka till sida 1 eller fortsätt till sida 3


Hundskallets Kennel, Beth Solhester, 562 91 Månsarp

T
fn
0393-40019, 070-6330989  E-post solgerd.h@telia.com