Bilder från Valpköpare

sida 1
 

De här bilderna på dessa sidor har jag fått av mina valpköpare. På det markerande namnet kan man gå in på Tollardata och läsa mer om hunden, om de bor i Sverige.

De små bilderna kan man klicka på till större format. Av bekvämlighet kommer nu bilderna endast en gång, då det tar för lång tid att plocka upp varje bild två gånger och sedan leta upp dem för överföring. Telia har inte gjort programmet smidigare!

Vill du låna någon bild, hör av dig till mig först!

Sidorna är nu omgjorda och satt i kullordning

Här nedan finns Kullarna A B C D E F G

A-kullen

 

 

Hundskallet´s Allis är en gammal dam nu och är från vår första kull som föddes 1996. Hon har bott hos Lena och Christer Gustafsson numera Götene sedan hon var 3 år till en början på foder. Allis har haft kullarna C och E. Allis har också fått bo tillsammans med sonen Christmas Ceasar då Lena och Christer inte kunde motstå denne valp när de hämtade Allis. Tyvärr så avled Ceasar hastigt 2007. Bilderna nedan på Allis och Ceasar har jag fått från Lena. Allis fick sluta sina dagar den 1 oktober 2011.

           Ceasar på sista bilden

 

B-kullen

 

Hundskallet´s Bobbi Bus bor i Brandby Strand i Danmark tillsammans med Jessie och Per Just Svendsen. Den numera gamle mannen lystrar till namnet Boes. Sista bilden är en av de sista som togs innan Boes fick sluta sina dagar 23 mars 2010 här tillsammans med sin familjekompis Matzie.

      

  

De här bägge töserna bodde i Horn tillsammans med matte Maria Sjögren och husse Christer Svensson. Den mörka damen heter Hundskallet´s BaroNova "Nova" och den ljusa, Hundskallet´s Hildur "Bexa".  Nova fick vandra över regnbågsbron den 22 mars 2010. Maria och Bexa har sedan flyttat till Umeå. Mer bilder på Bexa ligger under H-kullen. Från mars 2014 bor nu också Liisa hos Maria och Bexa. Den 13 maj 2015 var det så dags för Bexa att bli en änglahund. Och kvar hos Maria är nu Liisa. De flesta bilderna från Liisa finns under L-kullen.

                        

     

Hundskallet´s Bobbi Bruno som kallades för Sampo. Han föddes 1997 och när jag får dessa bilder på honom har han precis fått vandra över regnbågsbron, 12 år gammal. Han har bott med matte Camilla Brün och det sista i Märsta. Camillas skrivna ord (i förkortad version), " jag saknar honom, men han har haft ett långt hundliv var alltid glad och med på allt man hittade på. Han hade en förstorad prostata och när medicinen inte hjälpte längre och han inte var världens gladaste hund - var det dags för honom att gå vidare. Den sista promenaden fick han en härlig vårdag, och blev där fotograferad i vitsippsbacken där han aska blev strödd. Så nu skuttar han runt bland vitsipporna på sitt favo ställe utan några bekymmer..... lilla Sampo..."

 

C-kullen

Hundskallet´s Christmas Cillver. Det är matte Helena Lindström som tagit bilderna på Cillver. Cillver är inte i livet men vet inte när han blev en änglahund.

                 

Hundskallet´s Christmas Claus,  bor i Paddbo/Fjärdhundra tillsammans med Susanne Svärd och Eva Forsström och han lystrar till namnet Moltas. Har och används fortfarande mycket i praktisk jakt. Har haft en kull valpar på FoxyFarms kennel. Moltas fick vandra över regnbågsbron den 17 januari 2011.

             

 

D-kullen

 

Hundskallet´s Darwin, det här är bilder som jag har tagit när Darwin var på besök med matte Maria Ericsson och husse Niklas som bor på i Köping. Hösten 2011 fick Darwin somna in.

                     

 

 Hundskallet´s Dennis, dessa bilder fick jag först efter att Sorro fått vandrat över regnbågsbron i oktober 2011. Sorro bodde i Orrefors tillsammans med familjen Ottosson, i familjen bor även Tollaren Mozart.

     

 

        

 

Hundskallet´s Dejsy börjar nu att bli en gammal dam, men har stor pondus och värdighet. Var från början en fodertik och är mor till F och G-kullen. Lever nu ett mer stillsamt liv i Ambjörnarp med sin familj som består av matte Therese Ekström som är den som tränat och tävlat mest med Dejsy. Husse Örjan och barnen Hanna och Freddy och en tollarkille som heter Dunder.  Den 2 oktober 2011 fick Dejsy sluta sina dagar.

       

Hundskallet´s Donna "Nova" bor med sin familj i Valby i Danmark. Nova har också en "lillesØster" som heter Kiwi. Bilderna har jag fått från Novas matte Anette Doe. De tre sista bilderna till julen 2010. Har inte fått någon dödsdag på Nova, men i livet är hon inte längre

            

Hundskallet´s Donald var 13 år den 8/1 2012 och dessa bilder fick jag då av hans matte Birgitte Lindén. Donald bor i Danmark tillsammans med sin familj. Så här skrev Gitte i mailet.

Donald har lige fejret sin 13 års fødselsdag. Han er stadigvæk frisk og dejlig.

Hans bedste ven er vores kat, som er to år yngre end Donald

Vi kan selvfølgelig godt mærke, at han er blevet ældre, han har desværre fået brok, men dyrlægen mener ikke, at han skal opereres, så længe han ikke besvær med det.

Jeg har vedhæftet nogle billeder af Donald.

Donald fick sluta sina dagar den 19 september 2012.

 

E-kullen

 

Hundskallet´s Mexis Eddie som bor med matte Ingalill och husse Bengt Cederlund i Göteborg. Och Eddie som är husse och mattes ögonsten allt enligt matte. Den 14 oktober 2010 fick Eddie sluta sina dagar och bilderna 10 o 11 är tagna strax innan. Den sista bilden på Eddie är på hans 9 års dag den 7/2 2010.

Hundskallet´s Mexis Ester men kallas för Blaisy. Är nu en gammal dam som bor med sin familj i Trelleborg. Det är av Cecilia som jag fått bilderna av men där finns även husse Ronnie och barnen Karolina och Alexander och en hundkompis. Blaisy fick somna in i Maj 2015.

 

 

F-kullen

       

Hundskallet´s Felicia af Ferdinand eller Freja som hon kallas bor med sin familj i Storuman och det är husse Christian, matte Petra och lillmatte Matilda och Ulander är efternamnet. De tre första bilderna har Christian tagit, de andra bilderna har jag fått från Anita Wahlberg på Ducktails Kennel. Den 5 december 2011 fick Freja somna in. Familjen Ulander har också Morrgan som finns under M-kullen

           
             
             

 

G-kullen

Hundskallet´s Milton Greta som kallas för Hulda och bor i Väcklinge, Reftele tillsammans med Eva-Britt och Jonny Adolfsson. Hulda har varit en fodertik och har här haft kullarna I och J. Denna pigga och alerta dam har fört sin energi vidare till alla sina valpar, för mycket träning och aktivering gick åt för att hålla den unga fröken Hulda "på mattan" och matte har gjort ett mycket bra jobb, naturligtvis har husse också varit med i det hela. Den 29 December 2015 fick så Hulda göra den sista vandringen efter ett långt och rikt liv.

  

 

Tillbaka till Galleri eller Till sida 2 eller sida 3


Hundskallets Kennel, Beth Solhester, 562 91 Månsarp

T
fn
0393-40019, 070-6330989  E-post solgerd.h@telia.com