Bilder från Valpköpare

sida 3

De här bilderna på dessa sidor har jag fått av mina valpköpare. På det markerande namnet kan man gå in på Tollardata och läsa mer om hunden.

Vill du låna någon bild, hör av dig till mig först!

Sidorna är nu omgjorda och satt i kullordning

Här nedan finns kullarna M och N än slå länge!!

 

 

 M-kullen

Hundskallet´s Sommarsköna Majken och kallas för Sif. Sif bor i Fugleberg i Danmark tillsammans med Unni och Harley Dahlgaard. Eftersom man inte kan se henne på Tollardata kan jag berätta att hon har A-höfter och armbågar ua. Sif används i praktisk jakt på framförallt fågel.

 

 

 

Hundskallet´s Sommarsköna Majja som bor i Nacka tillsammans med Terese och Grant Loon och lillmattarna Hannah och Clara. Hon kallas för Roxy och har vuxit till sig till en riktig lady då hon som valp var den absolut minsta i kullen.

 

 

Hundskallet´s Sommarsköna Magda som till vardags kallas Liva. Hon bor med matte Maja Storm och husse Niklas Lindh i Jönköping.

 

 

Hundskallet´s Sommarsköna Märy  bor i Norrköping tillsammans med husse Michael och matte Linea som heter Jämtner i efternamn, och den här damen kommer bara om man kallar henne Leia.

    

 

Hundskallet´s Sommarsköna Malte bor i Skurup tillsammans med matte Lisbeth och husse Lasse med efternamn Mårtensson. I familjen bor också pappa Axel, Mynta en kissekatt och en kanin. Och både husse och matte är duktiga fotografer. Mynta fick sluta sina dagar 2016.

 

  

 

Hundskallets Sommarsköna Morgan 2014 var det dags för familjen Ulander med en ny hund igen. Och Morrgan fick följa med med sin familj till Storuman som består av Christian, Petra, Matilda och Rebecka. Bilderna har jag fått av Petra via FB

 

      På besök i Beth Morrgan 7 veckor

Första anhalten Skillingaryd

Ich så den långa resan till Storuman

 

Två sista bilderna är Morrgan på besök i Beth som 3-åring 2017

N-kullen

Hundskallet´s Höstklara Noah men lystrar till namnet Racer. Han bor i Kalmar tillsammans med pappa Spike. Och han har två hussar och två mattar alla heter Karlsson i efternamn och det är Ann-Christin och Tommy, Elin och Mattias. Och det är av Elin jag fått bilderna från.

         

                

 

 

 

Hundskallet´s Höstklara Norton bor med sin familj Kvarnrud i Mariestad som består av Matte Helena, husse Nicklas, lillematte Tilda och så lillhusse Ture. Och Helena tar många fina bilder på den fyrbenta familjemedlemmen Norton.

 

      

Norton o kusin Segra

  

    

     

Norton 11 månader

 

Hundskallet´s Höstklara Nisse bor i Hånger tillsammans med matte Catharina och husse Stefan. Och där finns också morbror Malte - mer bilder på Malte finns under K-kullen

 

 
 

 

     

 

   

 

 

 

    

     

Nisse 11 månader

 

 

Tillbaka till Galleri   eller Sida 1


Hundskallets Kennel, Beth Solhester 562 91 Månsarp

T
fn
0393-40019, 070-6330989  E-post solgerd.h@telia.com